Vitra Tip Ton schommelstoel lichtgrijs
Vitra Tip Ton schommelstoel lichtgrijs

Lichtgrijze schommelstoel Tip Ton van Vitra

schommelstoelen Vitra

€ 227
incl. 21% BTW
De Tip Ton van Vitra lichtgrijs is ontworpen door Edward Barber & Jay Osgerby. Deze lichtgrijze schommelstoel heeft zijn grenzen verlegt betreft dynamisch zitten.

Gratis bezorging

Levering binnen 8-9 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties
Tip Ton schommelstoel lichtgrijs is een kunststof stoel van Vitra is dat naar voren kan kantelen. Zit je rechtop dan blijft hij staan, ga je op het puntje van je stoel zitten dan kantelt de stoel mee. Voordeel: als je naar voren zit kantelt de bekken en is de rug automatisch recht.
Merk Vitra
Kleur Grijs
Afmetingen N/A
Zit hoogte N/A
Diameter N/A
Zelfmontage N/A
Te zien in de showroom N/A
Zitruimte voor N/A
Bezorging N/A
Designer Edward Barber & Jay Osgerby
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!