Corland Springfield hoekbank grijs stone
Corland Springfield hoekbank grijs stone

Moderne hoekbank Springfield

stone grijze betaalbare hoekbank

€ 1.445
incl. 21% BTW
De Springfield hoekbank stone grijs is een topper uit de Corland Classic collectie. Deze heerlijke plof hoekbank heeft stevige losse dikke kussens en een hoge rug.

Gratis bezorging

Levering binnen 7-9 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties

Springfield hoekbank beige

De Springfield hoekbank stone grijs is een topper uit de Corland Classic collectie. Deze heerlijke plof hoekbank heeft stevige losse dikke kussens en een hoge rug. De hoekbank bestaat uit een 2 zits bank, 2,5 zits bank of 3 zits bank met een arm en een divan.

Het merk Corland Classic 

Corland Classics is nieuw in Nederland. Een merk dat exclusief te verkrijgen is binnen Levaleva. Corland Classics ontwikkelt modern-klassieke, degelijke meubels die slim worden ontworpen en daarom veel goedkoper is dan vergelijkbare meubels, met dezelfde kwaliteit. Bij Levaleva vind je een unieke collectie bankstellen. Ben je op zoek naar meubels die niets meer hoeven te bewijzen? Kies voor Corland Classics!

Bekijk de PDF met alle mogelijkheden van deze bank »

Merk Corland
Kleur Grijs
Hoogte (in cm) 90
Diepte (in cm) 160
Breedte (in cm) Divers
Afmetingen N/A
Zithoogte (in cm) 45
Zit hoogte N/A
Zitdiepte (in cm) 60
Armleuning (in cm) 60
Bezorging Dit meubel wordt standaard gratis door 2 man bij je thuisbezorgd en geïnstalleerd!
Materiaal Stof
Detail 60% katoen & 40% linnen
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!