Vitra RAR schommelstoel rood
Vitra RAR schommelstoel rood

Rode designstoel RAR van Vitra

Designstoelen Vitra

€ 507
incl. 21% BTW
De RAR schommelstoel rood is een design van Charles en Ray Eames en is een van de vier ontworpen stoelen van de Plastic Armchairs collectie.

Gratis bezorging

Levering binnen 8-9 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties
De organisch gevormde zitschaal met geintegreerde armleuningen van de RAR schommelstoel rood biedt een superieur zitcomfort. Door de ruime keuze aan onderstellen kunnen de stoelen in verschillende omgevingen worden ingezet, van de eetkamer of het thuiskantoor tot en met de tuin. De schalen zijn leverbaar in een groot aantal kleuren en met verschillende bekledingen, zodat het mogelijk is om door de combinatie van de schalen en de onderstellen de stoel samen te stellen die perfect aansluit op de individuele behoeften.
Merk Vitra
Kleur Rood
Afmetingen N/A
Zit hoogte N/A
Diameter N/A
Zelfmontage N/A
Te zien in de showroom N/A
Zitruimte voor N/A
Bezorging N/A
Designer Charles en Ray Eames
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!