Leva Design Fjerds draaistoel zwart
Leva Design Fjerds draaistoel zwart

Fjerds draaistoel zwart

zwarte retro stoel met draaivoet

€ 269
incl. 21% BTW
Retro draaistoelen uit de jaren ’70 zijn weer helemaal hip! De Fjerds combineert zalig zitten met Scandinavische prijs-kwaliteit.

Gratis bezorging

Levering binnen 2-3 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties

Fjerds draaistoel zwart

De Fjerds draaistoel is een zwarte retro stoel met een stevige kunststof zitschaal. De draaistoel heeft een comfortabele zit door de kunstlederen bekleding. De Fjerds draaistoel is ook verkrijgbaar in het wit en is makkelijk te monteren met de meegeleverde inbussleutel.

Merk Canvas Studios
Kleur Zwart
Hoogte (in cm) 78
Diepte (in cm) 67
Breedte (in cm) 69
Afmetingen N/A
Gewicht 26.0000
Zelfmontage ja
Materiaal Kunstleder
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!