Leva Basics Linde bijzettafel 40cm grijs
Leva Basics Linde bijzettafel 40cm grijs

Linde bijzettafel driehoekig 40cm grijs

grijze driehoekige bijzettafel

€ 69
incl. 21% BTW
Met een Linde bijzettafel haal je betaalbaar Scandinavisch design in huis. Het tafeltje is gemakkelijk te verplaatsen en heeft een diameter van 40 cm.

Gratis bezorging

Levering binnen 2-3 werkdagen (op voorraad!)


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties

Met dit handige bijzettafeltje haal je echt betaalbaar Scandinavisch design in huis. Het tafeltje heeft een rond/hoekig mat tafelblad met een diameter van 40 cm en valt lekker op door de schuine eiken pootjes. De Linde bijzettafel is 40cm hoog en is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Het tafeltje is leuk te combineren met de hogere variant van 50cm.

Gewicht: slechts 3 kg dus lekker makkelijk te verplaatsen! 

Merk Zodeco
Vorm Driehoekig
Kleur Grijs
Hoogte (in cm) 40
Diepte (in cm) 40
Breedte (in cm) 40
Afmetingen N/A
Gewicht 2.6000
Zelfmontage ja
Afwerking Mat MDF blad, eikenhouten pootjes
Materiaal MDF/eiken
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!