Vitra LCW Plywood loungestoel zwart
Vitra LCW Plywood loungestoel zwart

Zwarte loungestoel LCW Plywood van Vitra

Designstoelen Vitra

€ 1.324
incl. 21% BTW
LCW Plywood loungestoel zwart is ontworpen door het echtpaar Charles & Ray Eames. Dit briljante ontwerp van Charles & Ray Eames combineert sierlijkheid met functionaliteit.

Gratis bezorging

Levering binnen 8-9 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties
De contouren en verhoudingen van de LCW Plywood loungestoel zwart vormen de bakermat van het zitcomfort, ze volgen de vorm van het lichaam. De LCW Plywood loungestoel zwart heeft namelijk een fantastisch comfort dat in eerste instantie niet wordt verwacht van een houten stoel.
Merk Vitra
Kleur Zwart
Hoogte (in cm) 68
Diepte (in cm) 61
Breedte (in cm) 56
Afmetingen N/A
Zit hoogte N/A
Zitruimte voor N/A
Bezorging N/A
Designer Charles en Ray Eames
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!