Vitamin Living Knot Pendant Lamp small grijs
Vitamin Living Knot Pendant Lamp small grijs

Grijze design lamp met knoop

Knot Pendant Lamp Vitamin Living

€ 193
incl. 21% BTW
Het ontwerp van de Knot Pendant Lamp small grijs van het merk Vitamin Living, is gebasseerd op de monkey fist-knoop die veel in de bergsport wordt gebruikt. Een gloeilamp en plafondkapje worden bijgeleverd.

Gratis bezorging

Levering binnen 1 a 2 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties

De monkey fist is een knoop die veel in de bergsport wordt gebruikt. Veilig, maar eigenlijk ook heel decoratief. Dat ontdekten ze ook bij het Londense merk Vitamin. De ontwerpers van V2 Studios gingen aan de slag met vrolijk gekleurde elektriciteitskabels, die ze in zo'n ingewikkelde knoop draaiden en hem alle aandacht gaven in een transparante mondgeblazen lampenkap. Het is alsof de kap op bijna magische wijze door de monkey knot op z'n plek blijft hangen. Maak een keuze uit een van de vijf kleuren draad (blauw, geel, rood, groen of grijs) of hang ze allemaal op een rijtje voor een spectaculair effect. De Knot lamp is verkrijgbaar in twee formaten. Een gloeilamp en plafondkapje worden bijgeleverd.

Merk Vitamin Living
Kleur Grijs
Hoogte (in cm) 22.4
Afmetingen N/A
Zit hoogte N/A
Te zien in de showroom N/A
Zitruimte voor N/A
Bezorging N/A
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!