Canvas Studios Ikast wide leunkast zwart
Canvas Studios Ikast wide leunkast zwart

Deens design leunkast zwart: Ikast wide

Voordelige zwarte matte leunkast

€ 129
incl. 21% BTW
Een echte eye-cather in je interieur: de Ikast wide boekenkast zwart. Zet deze zwarte boekenkast tegen de muur en je kunt er van alles in kwijt; boeken, tijdschriften of zelfs een vaas vol bloemen.

Gratis bezorging

Levering binnen 2-3 weken


Wil je dit product in het echt zien? Bel ons op 03 825 36 09!
Product details & specificaties

Ikast wide boekenkast zwart

Een echte eye-cather in je interieur, de Ikast wide boekenkast zwart. Zet deze boekenkast tegen de muur en je kunt er van alles in kwijt; boeken, tijdschriften of zelfs een vaas vol bloemen. Het materiaal is MDF en de boekenkast is afgewerkt met zwarte lak.


Waar de kleur van de Ikast wide boekenkast zwart voor staat 
De kleur zwart is een elegante kleur. Zwart is met zijn zwarte kleur chique en statig. Met de kleur zwart kun je eindeloos varieren binnen je interieur. Zowel in moderne als in klassieke woonstijlen is de kleur zwart goed te gebruiken.


Benieuwd naar de stijl van de Ikast wide boekenkast zwart? 
De stijl van deze voordelige zwarte boekenkast is Deens Design. Meubels binnen Deens Design zijn licht van kleur. Denk daarbij aan de kleuren wit, blauw, verschillende tinten grijs en pasteltinten. Qua materiaal wordt er binnen Deens design voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als: hout, katoen, zijde, sisal, wol en linnen. De meubels zijn eenvoudig, functioneel en meestal gemaakt van natuurlijk materialen.


Het merk Canvas Studios 
Canvas Studios is nieuw in Nederland. Een merk dat exclusief te verkrijgen is binnen Levaleva. Canvas Studios ontwikkelt eenvoudig, functioneel Deens Design dat slim wordt ontworpen en daarom veel goedkoper is dan vergelijkbare meubels, met dezelfde kwaliteit. Bij Levaleva vind je een unieke collectie: eetkamerstoelen, fauteuils, tafels en kasten. Ben je op zoek naar een betaalbaar Deens design? Kies voor Canvas Studios!


Merk Canvas Studios
Kleur Zwart
Hoogte (in cm) 189
Diepte (in cm) 35
Breedte (in cm) 66.5
Afmetingen N/A
Zelfmontage Ja
Designer Canvas Studios
Materiaal MDF
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva.be koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 2 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met credit/debit card of bankoverschrijving. 
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en pijnloze bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL, DPD of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren.
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je bestelling kosteloos naar ons kunt retourneren.
Bel ons op 03 825 36 09 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!